EL | EN

Οι υπηρεσίες μας

Integral Tennis and Life Coaching

Έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε πολλές και ποικίλες υπηρεσίες οι οποίες έχουν ως σκοπό να κάνουν το ταξιδι προς την αθλητική και εν ζωή αρίστευση πιο περιχαρή, πιο προκλητικό και πιο ουσιώσες. @@@

 

Tennis Coaching

1. Για αθλητές η αθλήτριες αγωνιστικού επιπέδου (11 ετών ως επαγγελματικό επίπεδο).

 • Ετησίως Προγραμματισμένη Προπόνηση Τένις εφαρμόζοντας της πιο μοντέρνες μεθόδους.
 • Φυσική Κατάσταση εξειδικευμενη για αγωνιστικό Τένις
 • Προπόνηση Ψυχολογικών Ικανοντήτων (Life Skills) εντός και εκτός γηπέδου με σεμινάρια και προσωπικές συνεδρίες.
 • Προσωπικό Φάκελο Προγραμματισμού με στόχους, προπονητικό πρόγραμμα, πρόγραμμα τουρνουά, Αξιολογήσεις αγώνων και προπόνησης, εργοφυσιολογικές μετρήσεις και άλλα εκπαιδευτικά κείμενα.  

 

2. Μίνι Τένις

 • Baby Tennis: Ένα μάθημα για παιδιά 3-4 χρονών με τη συμμετοχή του γονέα.
 • Λάβετε Θέσεις: Μαθήματα για παιδιά 4-6 χρονών χρησιμοποιώντας την κόκκινη μπάλλα που συμπεριλαμβάνουν: Εισαγωγή στην βασική τεχνική όλων των χτυπημάτων και εκμάθηση των βασικών του αθλήματος.
 • Έτοιμοι: Μαθήματα για παιδιά 7-8 χρονών χρησιμοποιώντας την πορτοκαλί μπάλα που συμπεριλαμβάνουν: Εμβάθυνση στην τεχνική, εισαγωγή στις τακτικές καταστάσεις και τα χαρακτηριστικά της μπάλας, εισαγωγή σε αγώνες και στην αναταγωνιστικότητα και τέλος εισαγωγή στην προπόνηση Ψυχολογικών Ικανοτήτων (Life skills).
 • ΠάμεΜαθήματα για παιδιά 8-10 χρονών που συμπεριαμβάνουν: τεχνική και κιναισθητική σταθερότητα, προχωρημένη τακτική, εκπαίδευση στις Ικανότητες ζωής και τακτικούς αγώνες.  

 

3. Όλα τα επίπεδα

Για ερασιτέχνες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους  στο τένις και ταυτόχρονα επιδιώκουν την αυτοβελτίωση και την απόκτηση αυτεπίγνωσης σε όλα τα επίπεδα μέσω του συγκεκριμένου αθλήματος.

 

Προπόνηση Ικανοτήτων Ζωής (Life Skills)

 • Για αθλητές ή αθλήτριες αγωνιστικού επιπέδου.

Ατομικές Συνεδρίες εκτός γηπέδου, δουλεύοντας στις πιο σημαντικές Ικανότητες Ζωής που βοηθούν τους νεαρούς αθλητές να αναπτύξουν ταχύτερα την αθλητική τους απόδοση. Επιπλέον αυτές οι ικανότητες μπορουν να "μεταφερθούν" και σε άλλα κύρια κομμάτια της ζωης τους όπως η οικογένεια, το σχολείο και στις προσωπικές τους σχέσεις. Έτσι, εκτός του ότι καταφέρνουν να γίνουν πιο αναταγωνιστικοί αθλητές, έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και τον τρόπο που λειτουργούν και ως άνθρωποι. 

 

Γονική Συμβουλευτική

 • Για γονείς που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της αθλητικής εμπειρίας των παιδιών τους και παράλληλα να βελτιωθούν και οι ίδιοι μέσα από την διαδικασία.

Οι κορυφαίοι αθλητές ως επί το πλείστον έχουν εποικοδομητική σχέση με τους γονείς τους. Οι γονείς διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της πνευματικής δύναμης του αθλητή, η οποία αποτελεί τον καθοριστικότερο παράγοντα αθλητικής επιτυχίας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε πρόσωπο με πρόσωπο είτε τηλεφωνικά μέσω της εφαρμογής Skype. Παρόλο που το Skype δεν έχει την ίδια ποιότητα, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην προπονητική/συμβουλευτική διαδικασία που δίνει την δυνατότητα της σπιτικής ηρεμίας και άνεσης στον γονέα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για το πρόγραμμα μας.

Από την αρχική επικοινωνία υπάρχουν οι παρακάτω διαθέσιμες επιλογές:

 • 1 Συνεδρία: Συμβουλευτικού χαρακτήρα. Για επιλύση απλών προκλήσεων.
 • Προπονητικό Πρόγραμμα: Περιλαμβάνει πακέτο 10 συνεδριών σε χρονική διάρκεια 3 μηνών, με πρακτικές ασκήσεις ανάμεσα από τις συνεδρίες και παρακολούθηση είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω mail.
 • Εν βάθη προπονητικό πρόγραμμα: Ετήσιο πρόγραμμα που απευθύνεται σε γενικότερα θέματα που αφορούν την ζωή του γονέα.

 

Συνεργασία με Συλλόγους

Έχουμε την δυνατότητα να διοργανώσουμε σεμινάρια για την υποστήριξη των γονέων, των αθλητών και των προπονητών ενός συλλόγου:

 • Σεμινάρια Γονέων:  Για το πώς θα υποστηρίξουν παραγωγικότερα το παιδί τους και για το πώς θα συνεργάζονται καλύτερα με τους προπονητές.
 • Σεμινάρια Αθλητών: Προπονήσεις ικανοτήτων ζωής εντός και εκτός γηπέδου.  
 • Σεμινάρια Προπονητών: Τα θέματα είναι βασισμένα στην Integral Sport προπονητική Θεωρία και η πρακτική εφαρμογή της με τους αθλητές στο γήπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε λεπτομέρειες για τα σεμινάρια και τα προσφερόμενα πακέτα.

 

Integral Coaching

Το Integral Coaching απευθύνεται σε ανθρώπους:

 • ψυχολογικά υγιείς, χωρίς παθήσεις που χρήζουν ιατρικής ή φαρμακευτικής αγωγής.
 • που αισθάνονται «βαλτωμένοι» στον τρόπο Ύπαρξης τους και έχουν την ανάγκη καθοδήγησης, υποστήριξης και κινητοποίησης.

που ψάχνουν ένα δομημένο και οργανωμένο σχέδιο να βελτιώσουν την ζωή τους και να πετύχουν κάποιο εσωτερικό ή εξωτερικό στόχο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ